Over Silvia

Sta stil bij je eigen conceptie, zwangerschap en geboorte.

Online magazine
Nieuwe Moeders!

Mijn naam is Silvia Bernaards (12 juni 1985) en ik ben getrouwd met Bob Hondelink. Samen hebben wij een fantastische zoon genaamd Stan (2011). Van oorsprong kom ik uit het speciaal onderwijs, cluster 4 om precies te zijn (voor kinderen met een gedrags- en/of psychische uitdaging). En altijd al heeft mij één vraag geboeid:

Wat maakt dat een kind een leer- en/of een gedragsprobleem krijgt? Wat is de échte oorzaak hiervan?

Tel daar een heftige bevalling van mijn eigen lieve zoon bij op en je komt al snel uit op een innerlijke reis. Een reis die mij terug heeft gebracht naar een hele belangrijke fase in ieders leven; de periode van conceptie, zwangerschap, geboorte en het eerste levensjaar. Wat daar gebeurt, kan iemand zijn hele leven met zich meedragen. Ik zeg expres kán. Totdat we er ons bewust van worden, onze eigen overlevingsmechanismen ontdekken, voelen en los gaan laten.

Zodat alles weer kan stromen in mij, in jou en binnen elk gezin.

Dat is mijn wens, dat er krachtige liefdevolle prachtige nieuwe moeders op gaan staan.

Zichzelf helen en op die manier het leven zo puur mogelijk door kunnen geven.

Hoe mooi wordt de wereld dan?

 

Liefs Silvia

 

* Hoe mooi zal de wereld eruit komen te zien als we met zijn allen meer stil staan bij de blauwdruk van ons leven; het moment van conceptie, zwangerschap en geboorte?

Hoe mooi zal de wereld eruit komen te zien als ouders hun ballast al af hebben geworpen en het leven zo puur mogelijk door kunnen geven?

Wat zal dat doen met de wereld en ons toekomstige kinderen? *

 

 

 

Het start en eindigt bij jou….

Voor die (toekomstige) moeders die het leven zo puur mogelijk door willen geven.