Nieuwe Moeders

Voor (toekomstige) moeders die het leven zo puur mogelijk door willen geven.

Sta stil bij je eigen zwangerschap, geboorte en familielijn

Online magazine
Nieuwe Moeders!

Hoe mooi zal de wereld eruit zien als….

Als elk geliefd paar bewust kiest voor elkaar en de komst van een kind?

Hoe mooi zal de wereld eruit zien als geliefde koppels bewust zijn van het moment van conceptie? Hoe zal het voor onze toekomstige kinderen zijn als zwangere vrouwen prettig zwanger kunnen zijn? Ondersteund worden, gedragen worden met de volle aandacht voor het toekomstige kind.

Vol vertrouwen in hun lijf en in verbinding met hun kind. Hoe zal de wereld eruit zien als vrouwen vervolgens vol overgave en in hun vrouwelijke kracht kunnen bevallen? Hoe prettig zullen de kinderen dan op deze wereld ter aarde komen?

Sta stil bij je eigen zwangerschap, geboorte en familielijn om het leven zo puur mogelijk door te kunnen geven. Want alles waar jij tegenaan loopt binnen het moederschap met jouw kind en/of kinderen, vertelt jou een boodschap. Net zolang tot je het aan kijkt, onderzoekt en het de aandacht schenkt. Op weg naar groei, voor jou en jouw kind en toekomstige generaties.

Op weg naar een mooiere wereld…

En om je daarbij op weg te helpen deel ik graag mijn andere kijk op de worstelingen die jij als moeder tegen kan komen. Zodat je het “probleem” bij de wortel aan kan gaan pakken en symptoombestrijding verleden tijd wordt.

Bewustwording en zelfeducatie zijn hierbij de sleutels. Want alles zit al in jou. We zijn alleen verleerd om de juiste antwoorden in ons naar boven te halen en te varen op ons moedergevoel.

Bekijk voor de korte online programma’s het

huidige aanbod onder de knop Nieuwe Educatie!

Gratis.

Zodat deze andere manier van kijken voor iedere moeder beschikbaar wordt.

Liever iets tastbaarders in handen?

Dan is het eenmalige gloednieuwe online magazine/werkboek Nieuwe Moeders (104 pagina’s!) een aanrader! Na betaling is het online magazine direct te downloaden en/of ligt de gedrukte versie binnen een paar werkdagen bij jouw op de deurmat.

Zwangerschapsverhaal

Bram is 3 jaar en slaapt al sinds zijn geboorte slecht. Hij kan alleen slapen als hij mama voelt en wordt paniekerig wakker als dat niet het geval is. Bij navraag bleek dat de moeder van Bram 3 miskramen voor hem heeft gehad en heel bang was om ook Bram te verliezen. Tijdens de gehele zwangerschap was de moeder van Bram constant aan het checken of zij hem wel voelde….

Geboorteverhaal

Anne voelt al heel haar leven dat er geen ruimte is voor haar en dat zij zich steeds maar weer aanpast aan de situatie. Bij navraag over de geboorte, bleek dat er geen ruimte voor haar moeder in het ziekenhuis was om te bevallen en dat zij haar persweeën op moest houden.

Een greep uit het eenmalige online magazine Nieuwe Moeders!

Meer dan een magazine….

Sta eens stil bij:

De impact van zwangerschap, geboorte en de familielijn….

Iedereen heeft bepaalde lessen te leren in dit leven en iedereen maakt van alles mee. Maar wist jij dat we al veel meer meekrijgen vanuit onze voorouders dan wij vaak denken? Totdat je je er bewust van wordt en bepaalde belemmerende gedachten en overlevingsmechanismen losgelaten kunnen worden. En wat wij loslaten voor onszelf, doen wij ook voor onze kinderen.

De volgende thema’s komen o.a. in het magazine aan bod:

  • Sta jij op jouw unieke plek binnen het gezin en binnen je familie, zodat het leven naar jou toe kan stromen?
  • Je overlevingsstrategieën, toen nodig, nu niet meer. Hoe kan dit jouw leven belemmeren?
  • De moeder-kind relatie, de meest intieme band die je je maar voor kan stellen. Wat daar gebeurt, kun je tot op de dag van vandaag met je mee nemen.
  • Als we het leven zo puur mogelijk door willen geven, is het van belang dat we de periode van conceptie, zwangerschap en geboorte en onze eigen thema’s daarin aan gaan kijken.

 

Wat een prachtig magazine is het geworden!!! ?? met veel plezier en weer een hoop gevoelens het magazine doorgelezen. Het leest heel prettig door de rustige en prachtige plaatjes en opzet. De informatie vind ik heel begrijpelijk, laagdrempelig en alles wat je wilt weten als je ermee aan de gang wil gaan! De vragen ga ik downloaden. Ik vind de vragen heel goed opgesteld en zet je echt aan het denken! Je mag hier echt heel trots op zijn en ik hoop dat het heel veel gezinnen gaat bereiken en aan het denken zet!!
Esther

Je bent knetter goed met je Magazine. Silvia je bent een fantastische inspirator voor heel veel moeders.
Jacqueline

Hoi Silvia,
ik heb net het werkboek doorgenomen. Prachtig. En zeker weer alle vragen die je laten nadenken. Heeft bij mij net ook weer een “inzicht” gegeven en meteen ging mijn linkeroog trillen omdat ik in mijn gevoel dook.

Prachtig hoe het werkt. Ik zal het boek zeker gaan gebruiken en het aan mensen adviseren.

Monique

Wauw, wat een prachtig magazine. Niet alleen om te zien maar zeker ook om te ervaren. Ik ben geraakt door de stukken die één op één op mijn situatie of die van mijn dochter gelegd kunnen worden. Er is zoveel meer wat in ons onderbewuste is opgeslagen naar aanleiding van alles wat we meemaken. Zwangerschap en geboorte horen daarbij al ben je daar soms niet van bewust. Silvia maakt je bewust van de impact van deze belevingen wat soms trauma’s zijn. Hoe fijn als dit veranderd kan en mag worden.
Karin

Leer wat jij moet weten over deze belangrijke periode in jouw leven en die van jouw (toekomstige) kind of kinderen.

Meer dan een magazine…

Nieuwe Moeders is niet zomaar een magazine! Naast het feit dat het veel waardevolle kennis bevat omtrent o.a. systemisch werk en de impact van de zwangerschap en geboorte op ons verdere leven, is het tevens een werkboek met vragen en opdrachten waarmee je direct zelf aan de slag kunt gaan.

Het lezen van dit magazine gaat dan ook wat met je doen. Het zet je aan het denken. Het zet jouw onderbewuste aan het werk. En hier en daar kunnen wat emoties aangetikt worden.

Maar weet dat dit erbij hoort, juist de bedoeling is en datgene in beweging gaat brengen wat opgelost mag gaan worden. Voor jezelf en je (toekomstige) kinderen.

Conceptie, zwangerschap en geboorte

 Alles wat een impact maakt tijdens de conceptie, zwangerschap en geboorte, kan een impact hebben op het kind en zijn of haar verdere leven.
Totdat je je er bewust van wordt.

Totdat je bepaalde gebeurtenissen durft aan te kijken.

Voor jou, je kind en/of kinderen en toekomstige generaties.

Geboorteverhaal

Inge is met de navelstreng om haar nek geboren. Tot haar volwassenheid draagt zij liever geen sjaaltjes en niks om haar nek. Echter is zij niet de enige in de familie, er zijn meer kindjes met de navelstreng om de nek geboren.

Familielijn verhaal

Amber kreeg haar eigen business maar moeilijk neergezet, ook al was ze erg goed in wat ze deed. Na onderzoek bleek dat voor haar een abortus zat in de familielijn, waardoor Amber het moeilijk vond om zichzelf neer te zetten in dit leven.

Voor alle (toekomstige) moeders

Voor wie is dit online magazine geschikt?

Natuurlijk voor iedereen die interesse heeft, maar vooral voor die (toekomstige) moeders die het leven op een zo’n puur mogelijke manier door willen geven.

Voor die (toekomstige) moeders die tegen belemmerende gedachten aanlopen m.b.t. henzelf of m.b.t. het opvoeden en daar graag aan willen werken.

Voor die (toekomstige) moeders die niet terugdeinzen voor zelfreflectie en niet bang zijn om (emoties) te voelen.

 

  • Wist je dat het aantal thuisbevallingen drastisch aan het afnemen is en het aantal gemedicaliseerde bevallingen toeneemt?

 

  • Wist je dat de zwangerschapsperiode, vaak een periode is waarbij nog even allerlei levensthema’s de revue kunnen passeren?

 

  • Wist je dat een baby in de buik allang al een bewustzijn heeft en daar al bepaalde overlevingsmechanismen kan creëren?

Het start en eindigt bij jou….

Voor die (toekomstige) moeders die het leven zo puur mogelijk door willen geven.