Nieuwe Moeders

Helende Meditatie Bundel

ontdek waar jouw dagelijkse worstelingen in het leven vandaan komen

Helende Meditaties – Terug naar zwangerschap, geboorte en familielijn.

Geleide meditaties en visualisaties

Onze belangrijkste kracht, is onze creatiekracht. Vanuit liefde, licht en jouw volle potentieel. Maar waar velen niet bij stil staan is dat wij vanaf het allereerste begin, al vanaf het moment van conceptie, de beelden van anderen voorgeschoteld krijgen. Vervolgens krijgen we in onze jeugd de normen en waarden van onze ouders en leerkrachten mee, wat vaak maakt dat we meer en meer worden weggelokt bij onze eigen innerlijke waarheid en potentieel.

We maken vervolgens van alles mee in ons dagelijks leven. Ziekten, klachten, moeilijke situaties en veel dingen lijken ons te overkomen. Echter, als je met een meer objectievere blik kan leren kijken, zal je merken dat veel situaties die jij in het dagelijks leven tegenkomt, her producties zijn van die pijnlijke gebeurtenissen die al eerder hebben plaatsgevonden in jouw jeugd, tijdens de zwangerschap en/of geboorte, of zich eerder hebben voorgedaan binnen de familielijn.

Hoe we dan ook opgevoed zijn, wat we dan ook hebben meegemaakt in ons leven, alles is in mijn beleving te helen en te “herprogrammeren”. En dat doe je door de weg naar binnen te zoeken. Eén van de manieren waarop je dat kan doen, is door middel van geleide meditaties en/of visualisaties. 

 

En om je hierbij een handje te helpen, is deze reeks met “helende meditaties” ontstaan (wat tevens onderdeel is van het uitgebreidere programma Discover Your Patterns, waar je naast de meditaties waardevolle andere kennis en begeleiding krijgt over hoe anders te kijken naar de worstelingen die op jouw pad komen in het dagelijks leven. Kijk voor meer informatie op www.nieuwemoeders.nl/discover-your-patterns ).

De meditaties zijn zorgvuldig in elkaar gezet, om de worstelingen en uitdagingen in jouw dagelijks leven, op een diepere laag te kunnen onderzoeken. Om vervolgens te achterhalen waar deze her productie, met alle emoties van dien, in jouw verleden zijn ontstaan.

En als je weet waar die aller eerste pijn is ontstaan, kun je tot inzichten komen en kan je ook datgene verwerken wat je nog mag verwerken.

En tot slot kun je de beelden die daar zijn ontstaan, veranderen in beelden die je liever zou willen zien.

Zodat oude patronen en overlevingsmechanismen niet meer de overhand hoeven te krijgen en jij datgene kan gaan doen wat jij wilt gaan doen.

 

Liefs Silvia

Helende Meditatie Bundel met 6 bijzondere meditaties/visualisatie

De bundel bestaat uit 6 verschillende meditaties / visualisaties, die jouw terug kunnen brengen naar de oorsprong van hetgeen jij op dit moment tegenaan loopt.

Nu voor maar €66,- incl. btw voor onbeperkt toegang.

Jeejtje Sil! Ik heb al vele meditaties van vele verschillende mensen gedaan. Maar dit heb ik nog nooit ervaren.
Zoveel verschillende emoties en triggers in mijn lijf. Van kippenvel, tot blij tot huilen en misselijk.
Nadat ik mijn conceptie opnieuw mocht vormgeven werd het helemaal licht om me heen. Deze meditatie heeft veel indruk gemaakt en moet ik even laten bezinken.
Dank je wel voor deze prachtige ervaring!!
Melanie

Vanmorgen was ik bezig met de 5b oefening uit het programma Laat je kind weer lekker slapen en daarin kwam naar voren dat ik een thema aan mijn moeder(’s lijn) terug diende en wilde geven. Super fijn dat ik vervolgens kon overschakelen naar de meditatie!

Prachtige meditatie, ook met de begeleidende muziek.

Dank je wel!

Ellemiek

Meditatie in drie keer gedaan serieus in slaap gevallen. Maar mooi! Echt een fijne begeleiding.

Tijdens het prille begin kwam zo een verzet in m’n lijf. Bijzonder om te ervaren welke energie er was tijdens de conceptie.

Wel weer een stukje helderder!!

Dank je wel!
Anne

De Helende Meditaties bundel bestaat uit de volgende zes meditaties/visualisaties:

 

  • Datgene wat jij absoluut niet wilt zijn

We kennen het allemaal wel. Dat wat een anders soms laat zien, zo wil je echt niet zijn! De slachtoffer, de dominante, de betweter, de asociale, de luiwammes, de slechte moeder etc. Maar hoe meer jij probeert om datgene juist NIET te zijn, hoe meer energie het je eigenlijk kost. Want hoe meer we vechten vóór of vechten tegen, het blijft in essentie nog steeds vechten. En als je vecht, bewust of onbewust, wringt er nog iets van binnen. Hoe meer jij zowel de ene pool als de andere pool kan omarmen, hoe meer rust er in je binnenwereld ontstaat. Deze meditatie helpt jou daarbij.

 

  • Teruggeven wat niet van jou is

Soms voel je al, dit patroon of dit gedrag is niet geheel van mij. Je ziet bepaalde gedragingen van jezelf terug in één van je ouders, of je herkent een bepaald gevoel die jij ervaart uit het leven van je opa of oma. Dit is niet zo gek, aangezien we uit loyaliteit voor het systeem vaak bepaalde verantwoordelijkheden op ons nemen, die niet van ons zijn. Of we herhalen bepaalde patronen van onze voorouders, omdat dit simpelweg het voorbeeld is wat jij hebt meegekregen. Is een bepaald thema dus niet compleet van jou en/of bepaalde emoties, zoals angst of verdriet? Grote kans dat jij dit draagt van iemand. De hoogste tijd dus om dit terug te gaan geven, m.b.v. deze meditatie.

  • Terug naar het aller eerste begin

     

Alles start met een idee en een intentie. Het is echter maar de vraag hoe jij op deze wereld terecht bent gekomen. Was je gepland en gewenst? Of was je een ongelukje? Hoe waren de omstandigheden van je moeder en je vader toen de conceptie plaatsvond? Al deze dingen zeggen iets over de energie waarin je verwerkt bent. En dat kan je meenemen de rest van je leven, als je er niet bewust van bent…. Deze meditatie kan je terug brengen naar dat moment, om opnieuw te ervaren hoe jij je daar eigenlijk gevoeld hebt en om het om te gaan draaien.

 

  • Observeren in je lijf wat iets met je doet

Iedereen maakt van alles mee in zijn of haar leven. De één wat meer dan de ander. Het feit is dat we allemaal onze lessen te leren hebben hier op aarde, waar we uiteindelijk allemaal van kunnen groeien. Door naar de gebeurtenissen in jouw leven te kijken, kun je bepaalde patronen gaan ontdekken en/of dingen die jou steeds weer overkomen. Alles waar jij nog door geraakt wordt, lees boos, geïrriteerd, verdrietig, defensief etc., zegt nog iets over wat er van binnen bij jou nog niet verwerkt is. Deze meditatie helpt je innerlijk te kijken, wat er daadwerkelijk nog schuil gaat onder hetgeen waar je momenteel tegenaan loopt.

 

  • Momenten uit de zwangerschap

De periode vóór conceptie, de conceptie, negen maanden zwangerschap en de geboorte. Het is een hele bijzondere periode en veel belangrijker dan veel mensen zich momenteel beseffen. Want wat zich daar heeft afgespeeld, hoe jij dit ervaren hebt, zo kijk je nu ook tegen de wereld aan en maak je mee in je dagelijks leven. Net zo lang, totdat je deze belangrijke periode in jouw leven onderzocht hebt. Deze meditatie helpt jou om terug te gaan naar belangrijke momenten uit deze zwangerschapsperiode, zodat je linken kunt gaan leggen met wat jij tegenkomt in jouw dagelijks leven.

 

  • Jouw moment van geboorte

Na negen maanden in die buik te hebben vertoefd, is daar de grote finale; jouw geboorte. En wat zich daar heeft afgespeeld, kan zijn sporen achter gelaten hebben, waar jij tot op de dag van vandaag hinder van kan ondervinden. Was jouw geboorte prettig, natuurlijk en zonder stress? Of was een thuisbevalling niet mogelijk en waren er allerlei medische ingrepen nodig? Wat daar is gebeurd, kan o.a. jouw manier van manifesteren en jezelf neerzetten in de wereld, beïnvloeden. Met behulp van deze meditatie kun je op een diepere laag onderzoeken, wat daar gebeurd is.

vind je eigen waarheid

 Alle antwoorden zitten IN jou, het is alleen AAN jou of je de antwoorden op wilt zoeken of niet.

Veel mensen denken dat de ander het beter weet.

Veel mensen denken dat de ander beter is.

Veel mensen denken dat de oplossing voor hun problemen en dagelijkse worstelingen buiten hun ligt.

Maar alle antwoorden zitten in jou en niemand, maar dan ook niemand (geen ouder, leerkracht, dokter, expert) weet beter wat goed is voor jou en jouw kind, dan jijzelf.

Leer weer te vertrouwen op jezelf en je eigen innerlijk systeem, op weg naar een leuker leven voor heel het gezin.

Voor alle (toekomstige) moeders

Voor wie zijn deze helende meditaties geschikt?

Natuurlijk voor iedereen die interesse heeft, maar vooral voor die (toekomstige) moeders die het leven weer in eigen hand willen nemen en die het leven op een zo’n puur mogelijke manier door willen geven.
 

Voor die (toekomstige) moeders die tegen belemmerende gedachten en/of herhalende patronen in hun dagelijks leven of opvoeding aanlopen en daar graag aan willen werken.
 

Voor die (toekomstige) moeders die nieuwsgierig en leergierig zijn, die anders durven te kijken en op zoek willen gaan naar de oorsprong van de uitdagingen die in het dagelijks leven verschijnen.

 

 

Voor al die (toekomstige) moeders die weten dat wij bepaalde trauma’s, overtuigingen en overlevingsmechanismen van generatie op generatie door kunnen geven (systemisch werk). Net zolang totdat iemand binnen de familielijn er iets mee doet.

 

Voor die (toekomstige) moeders die verantwoordelijkheid durven te nemen voor hun eigen gedrag, gevoelens en emoties.

 

Voor die (toekomstige) moeders die niet terugdeinzen voor zelfreflectie en niet bang zijn om (emoties) te voelen.

 

Voor die (toekomstige) moeders die weer willen gaan leven, vol zelfvertrouwen en innerlijke wijsheid.

 

 

 

 

Helende Meditatie Bundel met 6 bijzondere meditaties/visualisatie

De bundel bestaat uit 6 verschillende meditaties / visualisaties, die jouw terug kunnen brengen naar de oorsprong van hetgeen jij op dit moment tegenaan loopt.

Nu voor maar €66,- incl. btw voor onbeperkt toegang.

Het start en eindigt bij jou….

Voor die (toekomstige) moeders die het leven zo puur mogelijk door willen geven.

Heb je een vraag aan mij?

6 + 6 =

Anders kijken, anders denken, leuker leven.

Voor heel het gezin….