Discover Your Patterns

Kom achter de échte oorzaak onder de worstelingen in jouw dagelijks leven.

Meld je nu aan voor het programma Discover Your patterns 2 - start 11 mei 2022

Anders kijken, anders denken… Leuker leven!

Terugkerende uitdagingen in jouw leven ?

 • Waarom heb ik zoveel moeite met het gedrag van mijn dochter?
 • Waarom durf ik niet gewoon te zeggen wat ik echt vind?
 • Waarom word ik niet gezien of niet gehoord door de ander?
 • Waarom eet, slaapt, poept, leert mijn kind zo slecht?
 • Waarom heb ik het gevoel dat ik er altijd alleen voor sta?
 • Waarom heb ik zoveel moeite om ergens mee te beginnen?
 • Waarom krijg ik altijd de schuld?
 • Waarom heeft mijn kind zo’n last van verlatingsangst?
 • Waarom heb ik zo’n last van perfectionisme of faalangst?
 • Waarom word ik vaak zo geraakt door die ene persoon? (Lees baas, collega, kind, buurman, zus etc.)
 • Waarom geef ik veel en durf ik niet zo goed te ontvangen?
 • Waarom voel ik mij zo vaak schuldig?
 • Waarom heb ik er zoveel moeite mee om dingen af te maken?
 • Waarom wordt mijn kind altijd zo boos?

 

Met welke vraag of situatie je momenteel ook worstelt, uitdagingen horen bij het leven, met alle emoties erop en eraan. Het is alleen de vraag wat jij ermee gaat doen en of je wéét wat je ermee kan doen. Want het is geen toeval dat jij steeds weer tegen bepaalde thema’s aanloopt…

Want hetgeen waar jij tegenaan loopt zegt nog iets over onverwerkte gebeurtenissen IN jou. En zolang je je binnenwereld nog niet hebt opgeschoond, zullen deze situaties zich in jouw dagelijks leven blijven vertonen.

Waardoor je steeds weer geïrriteerd, boos, angstig of verdrietig raakt. Keer op keer op keer.

Want dat is het. Alles wat wij in het dagelijks leven meemaken is vaak een her-productie van pijnlijke onverwerkte gebeurtenissen uit jouw verleden, jouw zwangerschap, geboorte of vanuit de familielijn. Net zolang, totdat je er iets mee doet. En laat ik je daar nou graag mee willen helpen!

 

Dus heb jij bepaalde terugkerende situaties, gedachten en/of gevoelens in je leven waar je steeds weer tegenaan loopt en je nu echt iets mee wilt gaan doen?

Doe dan mee met de tweede ronde van het programma Discover Your patterns die Woensdag 11 mei 10u start!

Wat:

5 inspirerende online Classrooms via het programma ZOOM in 10 weken, waarin ik andere kennis deel over de impact van zwangerschap, geboorte en familielijnen op jouw verdere leven en waarin we samen bepaalde effectieve oefeningen gaan doen, zodat jij de échte oorzaak onder de zelf ingebrachte klacht en/of worsteling uit jouw dagelijks leven, op tafel kan toveren.

Zodat je bepaalde terugkerende situaties de das om kan doen.

Zodat je meer en meer grip kan krijgen op jouw leven.

Zodat je de oorzaak van de worstelingen in jouw leven bij de wortel aan kan gaan pakken.

Zodat je meer rust en vertrouwen krijgt en meer kan leven vanuit ontspannenheid in plaats van stress.

Zodat je na afloop een handige toolbox in handen hebt, om in de toekomst wél te weten wat je met terugkerende thema’s en emoties in jouw leven kan gaan doen.

Opweg naar meer vertrouwen in jezelf en je lijf.

Opweg naar een leuker leven, voor jou en jouw (toekomstige) gezin…

Voor jezelf, je (toekomstige) kind en/of kinderen en toekomstige generaties.

We starten woensdagochtend 11 mei om 10.00uur. Doe je mee?

 

Liefs Silvia

Ervaringsverhaal in de baarmoeder

“Mmm… het voelt hier helemaal niet zo prettig. Het is koud en niemand hoort of reageert op mij. Ik durf me niet echt te bewegen, ik trek me liever terug in een hoekje. Ik voel de aanwezigheid van twee andere kindjes die hiervoor zijn geweest. Ik denk dat ik me maar klein moet houden, anders schaad ik mezelf. “

Onbewuste programmering – Ik moet mezelf klein houden, anders schaad ik mezelf en/of de ander. De vrouw in kwestie had moeite met zichzelf te laten zien en zelf groot te worden in haar bedrijf, door deze ervaring en tevens inprent in de baarmoeder.

Tot op de dag van haar 36 jaar, hield zij zich onbewust klein, want groter

Geboorteverhaal

Aniek is 45. Tijdens haar geboorte had haar moeder het op een bepaald moment zwaar en riep uit paniek: “Ik moet haar niet meer!”

Ook al was de moeder van Aniek vervolgens dolblij met Aniek, deze gebeurtenis zorgde wel voor een inprent bij Aniek. Want tot op de dag dat ik haar sprak, was Aniek namelijk onbewust nog steeds bezig, om haar moeder maar te laten zien dat zij wel de moeite waard was, zodat zij haar toch wel wilde hebben…..

De 2e ronde van het programma Discover Your Patterns start op woensdag 11 mei 10uur. 5 classrooms, verspreid over 10 weken, waarin je o.a. aan een specifiek punt uit jouw dagelijks leven gaat werken.

 Klaar voor een innerlijke reis en persoonlijke groei?

Door het programma Discover Your Patterns heb ik in 10 weken inzicht gekregen in bepaalde patronen in mijn leven, die zonder dat ik het door had steeds weer terug kwamen. Mede daardoor heb ik een hele belangrijke knoop kunnen doorhakken. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn pad en hetgeen wat ik te doen heb op aarde zoveel helderder is geworden. De verschillende Classrooms, meditaties en opdrachten sluiten perfect op elkaar aan waardoor je steeds een laag dieper komt, op een hele natuurlijke manier. Silvia weet precies de goede vragen te stellen. Het was een onwijs mooie ervaring die ik niet had willen missen!

Kim

Het was een onwijs mooie ervaring!

“Discover your patterns is een nieuwe online “cursus”. Met de andere cursisten duik je 1x per 2 weken in een thema en geeft Silvia uitleg en tips. Ze heeft een mooi platform gebouwd waar je naartoe kan voor meditaties en info. Erg fijn om te gebruiken! Ik ken de meeste methodes wel vanuit mijn eigen cursusachtergrond, maar zelf er mee aan de gang gaan is toch niet altijd hetzelfde qua tijd/ inzichten. Ik vond het fijn om op deze manier er mee bezig te staan en met anderen hun thema’s gelijkenissen te zien die ook weer goed waren voor mijn eigen helingproces. Je zit niet voor niks met die groep bij elkaar elke 2 weken! Een aanrader voor een ieder die wat meer wilt leren/ weten over zichzelf!”

Laura

Een aanrader!

Waar bestaat het programma

uit?

Uit 5 Classrooms van ongeveer 2 uur, verspreid over 10 weken, namelijk:

 • Jouw Beginsituatie
 • Jouw Leven
 • Jouw Zwangerschap en Geboorte
 • Jouw Relatie met jouw Moeder
 • Jouw Human Design

* Een online leeromgeving met effectieve oefeningen en waar de Classrooms later in terug te bekijken zijn.

* Een besloten Facebook Community waar jij je vragen en/of inzichten kan delen.

* Een 1 op 1 online sessie van 1 à 1,5uur met mij, waarin we één specifieke situatie/gedachte of gevoel waar jij momenteel tegenaan loopt, nader gaan onderzoeken. Waar komt dit vandaan? Waar is dit ontstaan? En hoe kan je dit los gaan laten?

Maar aangezien we 10 weken online met elkaar optrekken, kan het nog alle kanten op en zal ik per Classroom inventariseren waar er behoefte aan is.

 

De investering…

          Dat bepaal je zelf!

 

Huh? Hoe dan? Waarom?

Ja, ik weet het. Het is niet standaard in het bedrijfsleven, sterker nog, het wordt vaak gezien als een manier om je lage eigenwaarde te verbloemen of om zelf geen keuze te hoeven maken.

Maar inmiddels kan ik je verzekeren dat er niks mis is met mijn zelfvertrouwen of eigenwaarde en ook niks mis met het programma, of de manier waarop ik keuzes maak. Ik weet dat het programma waarde heeft, veel groei en ontwikkeling teweeg kan brengen.

Waarom dan toch geen vooraf bepaalde prijs?

Omdat ik mij al een tijdje aan het verdiepen ben in het financiële systeem, waar wij met zijn allen momenteel midden in zitten. En ik kan je vertellen dat het huidige geldsysteem “kapot” is. Niet meer werkt. Op oude waarden en normen is gebaseerd, waar ik mij allang al niet meer in kan vinden. Ik streef naar gelijkwaardigheid en samenwerking en dat begint al bij het bepalen van de prijs…

Ik zie het financiële systeem dan ook heel graag veranderen en zoals bij alles wat je wilt veranderen in de wereld, start het bij jezelf.

 

Concreet:

 • Voel je “Ja, ik wil heel graag meedoen met het programma” klik dan op de link en meld je aan door het registratieformulier in te vullen. Je ontvangt dan automatisch de emails met verdere informatie en de link naar de online academie en hoe deel te nemen aan de eerste Classroom.
 • Halverwege het programma ontvang je van mij een leeg Tikkie, zodat je zelf het bedrag in kan vullen; jouw investering in dit programma.
 • Vervolgens bedank ik je voor de investering en ontvang je van mij een factuur met het zelf gekozen bedrag erop, met natuurlijk de mededeling “betaald”.

Geboorteverhaal

Inge is met de navelstreng om haar nek geboren. Tot haar volwassenheid draagt zij liever geen sjaaltjes en verdraagt ze weinig om haar nek. Daarnaast merkt ze dat ze met regelmaat moeizaam vooruit komt in het leven. Want bij elke stap vooruit, kwam tijdens de geboorte de navelstreng meer en meer om haar nek te zitten, met alle nare gevoelens die daarbij kwamen kijken. Als Inge nu grote stappen zet, wordt ze onbewust weer direct herinnerd aan haar geboorte en komen dezelfde nare gevoelens weer om de hoek kijken….

Familielijn verhaal

Amber kreeg haar eigen business maar moeilijk neergezet, ook al was ze erg goed in wat ze deed. Na onderzoek bleek dat voor haar een abortus zat in de familielijn, waardoor Amber het moeilijk vond om zichzelf neer te zetten in dit leven.

op weg naar jouw innerlijke wijsheid

Anders kijken, anders denken, andere kennis…

In mijn andere kijk op de uitdagingen in ons dagelijks leven, kijk ik o.a. vanuit de volgende richtingen:

* Germaanse Geneeskunde

* Pre- en perinatale psychologie (zwangerschap/geboorte)

* Systemisch werk

* Human Design

* Numerologie

En uiteindelijk gaat het erom dat je leert welke verbanden naar zwangerschap, geboorte en familielijn mogelijk zijn, en dat je weet welke oefeningen en technieken je toe kan passen om voor jou de juiste antwoorden boven te krijgen.

Daar help ik je tijdens dit programma graag bij, zodat je het in de toekomst zelf kan doen!

Ben je klaar voor deze innerlijke reis?

Op weg naar meer rust, helderheid, ruimte en zelfvertrouwen….

Doe dan mee en meld je direct aan! (Let op: er zijn maar 10 plekken voor ronde 2).

Want je zal het werk wel zelf moeten gaan doen,
maar je hoeft het zeker niet alleen te doen.

Het start en eindigt bij jou….

Voor die vrouwen die het leven zo puur mogelijk willen leven en die moeders die het leven zo puur mogelijk door willen geven.